Obelezavanje frakcija ili ne obelezavanje

Diskusija vezana za Airsoft u Srbiji
Odgovori
Korisnikov avatar
admin
Site Admin
Postovi: 15
Pridružio se: Pon Nov 29, 2021 12:28 am
Obelezavanje frakcija ili ne obelezavanje

Post od admin »

Generalno veciti problem u Srbiji, da li trake ili ne, sesiri vs slemovi, kacketi marame,....
Mnogo je polemike koja vodi u nedogled.
Moje misljenje, a kontam da necu pogresiti je da bi mnogo pomoglo ukoliko bi bar ovde imali neki popis timova aktivnih (koji se pojavljuju na susretima) i planiraju da se pojavljuju na istim u buduce da jednostavno napisu koji loadout imaju (US, RUS, Tali, rebel, PMC, desert, Woodland,...)
Podelu mozemo vrsiti na svetle ili tamne (desert, MC, MTP, DDPM, Egipcani, Desert CCE,... vs WL, DPM, CCE, PMC, Rebel) dopuniti se moze sa head gear.
Snajpere nikad ne bih obelezavao jer gube svoju ulogu, snajper treba da ima radio vezu i da se zna njegova lokacija, jbga i u realnoj situaciji kako bi bilo?

Sta mislite o tome, znam da ce neki poceti o procentima svetlih u odnosu na tamne, ali kontam da se moze sigurno ovo regulisati.
6B9
Korisnikov avatar
Trooper
Postovi: 14
Pridružio se: Pon Nov 29, 2021 5:59 pm
Lokacija: Beograd
Re: Obelezavanje frakcija ili ne obelezavanje

Post od Trooper »

Najjednostavniji odgovor je tematika. Kad timovi izgledaju bar priblizno inspirisani pravim jedinicama, lako ih je podeliti po "blokovima", gde uvek mozes imati Ruse, NATO, PMC i OPFOR na raspolaganju. Za timove koji nemaju LO spreman da ispuni kriterijume za neku od army strana, OPFOR je uglavnom lako sastaviti od stvari koje vec imas po kuci, kao i PMC u neku ruku.
Naterace ljude da razmisle dvaput i osmotre metu pre otvaranja paljbe (kako bi prepoznali sta nosi u rukama i kakvu uniformu nosi), kao i da srede svoj LO da bude dovoljno prepoznatljiv.
Member of MRT4094 Bad Company
Primary: Lambda Defense Mk48
Secondary: WE Glock19 Gen5 MOS
Backup: Classic Army Mk46

Odgovori